BLOG: Kærligheden overvinder de onde kræfter

Medlem af Konservativ Ungdom, Frederikke Bramming-Hansen, skriver et indlæg om fredagens terror i Paris. Kærligheden vil altid overvinde de onde kræfter. (Foto: Bianca Dagheti, https://www.flickr.com/photos/bianca96/22416831073/in/dateposted/)

DEL ARTIKLEN

Facebook
Twitter
GOOGLE
Følg på e-mail

FREDERIKKE BRAMMING-HANSEN, medlem af Konservativ Ungdom

Fredag d. 13. november blev Europa atter ramt af et forfærdeligt terrorangreb. Denne gang måtte Frankrig igen betale den sørgelige pris i form af 129 uskyldige menneskeliv.

Islamisk Stat har taget skylden for terrorangrebet. Deres begrundelse er, at når Syrien er i krig, er Europa også i krig. ISIS ønsker at lægge pres på de krigsførende europæiske nationer, så de til sidst vil droppe interventionerne i Irak og Syrien. Dette gør de af frygt for at de selv bliver elimineret.

Men kan ISIS virkelig lægge så massivt et pres på Europa, at vi simpelthen giver op og trækker os ud af Syrien og Irak? Næppe.

Indtil videre har terrorangrebet i Paris haft den modsatte effekt. Raqqa, ISIS’ hovedstad, blev i fredags ramt af et droneangreb fra koalitionens side. Dette tolker man som begyndelsen på en europæisk reaktion over for de egentlige bagmænd.

Krigen er ikke slut endnu og denne krig kan ikke føres ved hjælp af dialog. Denne krig skal forstærkes med militær magt. Dette lyder umiddelbart meget hårdt og kontant, men når onde kræfter frarøver os vores frihed, så bliver vi nød til at svare igen.

Hvad med de civile i Syrien og i Irak? Kan man frarøve deres frihed? Som det ser ud nu, frarøver ISIS deres frihed – ikke Europa.

Europa vil blot hjælpe de civile til et bedre liv og det er derfor vi intervenerer i hhv. Syrien og Irak. Der er jo en grund til at der er en massiv flygtningestrøm på vej mod Europa.

Mange politikere snakker nu om grænsekontrol. Personligt er jeg imod det. Hvis vi lukker grænserne, får vi mange asylansøgere. Lige p.t. er der rigtig mange flygtninge der opholder sig i Danmark, da Sverige har valgt at lukke deres grænser.

Hvis Danmark ligeledes lukker grænserne, så vil de mange flygtninge der opholder sig her være nødsaget til at søge asyl – også selvom de ikke vil være her. Imellem de mange flygtninge findes der også Syrien-krigere.

De bliver lukket inde i Danmark hvis vi lukker grænserne, og dette kan få fatale følger. Derfor er jeg imod grænsekontrol, da det blot vil skabe flere problemer for Danmark i fremtiden.

Europa har mistet rigtig mange menneskeliv, men vi har ikke mistet modet. Det er i orden at vi sørger, men vi må aldrig bukke under for sorgen. Vi er stærke, vi er uovervindelige og vigtigst af alt er vi et samlet folk.

‘The city of love’, Paris, har i disse dage vist hvor meget kærlighed den egentlig kan rumme. For kærligheden vil altid overvinde de onde kræfter.

Facebook
Twitter
GOOGLE
Følg på e-mail