Lars Barfoed trækker sig efter 14 år

Lars Barfoed, Det Konservative Folkeparti

DEL ARTIKLEN

Facebook
Twitter
GOOGLE
Følg på e-mail

“Efter en god sommers tænkepause har jeg besluttet at søge nye udfordringer uden for politik. Det betyder, at jeg stopper som folketingskandidat, hvilket jeg nu har meddelt formanden for Det Konservative Folkeparti på Frederiksberg. Jeg har haft 14 spændende år i Folketinget, men nu glæder jeg mig til igen at bruge mine kompetencer og erfaring i den private sektor.”

Sådan skriver den tidligere Konservative formand, Lars Barfoed på sin facebookside.

Lars Barfoed overtog i 2011 formandsposten for De Konservative fra Lene Espersen. Han var formand frem til 2014, hvor Søren Pape Poulsen tog over.

Udover formandsposten har Lars Barfoed også haft flere ministerposter under VK-regeringen. Han blev dog ikke valgt til Folketinget under folketingsvalget 2015.

“Det er ærgerligt ikke at blive genvalgt. Det var også en overraskelse, for sådan som vi havde regnet på tingene, havde vi ikke troet, at vi ville miste et mandat i Københavns Storkreds, hvor mit mandat var” sagde han efter det seneste folketingsvalg.

Han stilte for første gang op til et folketingsvalg i 1983 for De Konservative i Rødovrekredsen.

Efter en god sommers tænkepause har jeg besluttet at søge nye udfordringer uden for politik. Det betyder, at jeg stopper…

Posted by Lars Barfoed on 12. august 2015

Facebook
Twitter
GOOGLE
Følg på e-mail

Om Skribenten

Mads Øland-Petersen
Chefredaktør på Politikeren.dk - lancerede hjemmesiden d. 27. maj 2015. Politik har i mange år fyldt meget for mig, da jeg simpelthen ikke kan få nok af det. Jeg er 17 år gammel og kommer fra Helsinge i Nordsjælland.