Støjberg indrykker annoncer igen

Udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg, vil nu indrykke nye flygtningeannoncer om de nye asylstramninger i Danmark. (Foto: John Englart, Flickr)

DEL ARTIKLEN

Facebook
Twitter
GOOGLE
Følg på e-mail

Udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg, vil nu indrykke nye annoncer om nye stramninger. Dermed trodser hun Folketingets Ombudsmand, som torsdag kritiserer regeringens omdiskuterede flygtningeannoncer.

Nu lægger hun op til at lave helt nye annoncer med de seneste asylstramninger, som mandag blev aftalt med de blå partier og Socialdemokraterne.

”Jeg har respekt for ombudsmanden, men jeg er ikke enig i kritikken” udtaler Inger Støjberg om annoncerne, der er blevet bragt i libanesiske aviser i september, ifølge Ritzau.

”Derfor kan jeg også sige, at jeg vil annoncere med de nye opstramninger, som vi gennemfører. Jeg har ikke lagt mig fast på hvornår og i hvilken form.”

Ifølge ombudsmanden har annoncerne i september givet syriske flygtninge en falsk opfattelse af, hvad deres situation ville være i Danmark. Annoncerne kunne nemt få dem til at beslutte, hvor de skulle søge asyl – på et forkert grundlag.

Dermed kritiserer ombudsmanden, at annoncerne fokuserer på den del af den danske asylordning, som er irrelevant for syriske flygtninge.

LÆS OGSÅ: EU’s opbakning til Danmark kniber

”Han tager fejl i, at annoncerne er henvendt til syriske flygtninge. Det er de ikke. De er henvendt til alle, uanset hvor de måtte komme fra.” siger Inger Støjberg ifølge Ritzau.

Hun udtaler også, at annoncerne er oversat til ti sprog, fordi de er henvendt til alle flygtninge og migranter, der overvejer at rejse til Danmark.

Samtidig gør hun også opmærksom på, at landene omkring Danmark også er begyndt indrykke annoncer i aviser i flygtningenes nærområder. Det vil regeringen herhjemme også fortsat gøre.

Bør indføre midlertidig grænsekontrol
Ifølge Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen, presser nu på for at indføre midlertidig grænsekontrol ved de danske grænser. Samtidig skal der oprettes flygtningelandsbyer til asylansøgere.

”Situationen er så voldsom, så ekstrem, at ministeren og regeringen skal op i et helt andet gear for at begrænse tilstrømningen,” siger Martin Henriksen ifølge Ritzau.

Integrationsordfører, Martin Henriksen, mener også, at det er i orden med Inger Støjbergs fremtidige flygtningeannoncer.

Netop i mandags indgik regeringen en forståelse med de blå partier og Socialdemokraterne om mere end 20 stramninger i asyl- og udlændingepolitikken.

Facebook
Twitter
GOOGLE
Følg på e-mail
 • Ocean Finance e Mutui Co, Ltd

  Har du brug for et lån? Hvis ja! Kontakt Ocean Finans og realkreditlån Limited ® til små og store lån beløb. Vi giver lån til 2% rente. Kontakt os i dag via e-mail på: oceanlimiteds@gmail.com. Vi giver også lån fra (£ 5000) tusinde pund til (100.000.000 £) hundrede millioner pund til enkeltpersoner og virksomheder, kredit er åben for alle uanset nationalitet.

 • Louis Banner

  Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til at rydde din gæld? Vil du øge din økonomi? Du er en virksomhed person, der ønsker at udvide hans / hendes selskab. Du er hermed bedes kontakte rigtig helt, tillid og effektive långivende selskab kredit lån. Jeg lærte både enkeltpersoner og regeringen for vores høje effektivitet.

  Tjenester omfatter:

  * Personlige lån (Secure og usikrede)

  * Business lån (Secure og usikrede)

  * Home Improvement

  * Inventor Lån

  * Auto Lån

  etc. ..

  Venligst komme tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem gkfinance01@gmail.com

  Hilsen,

  Demetrios

  gkfinance01@gmail.com

 • clark

  Har du brug for økonomisk støtte? Har du brug for et lån til at udvide din virksomhed? Har du brug for et lån til at starte en storstilet virksomhed? Har du brug for et lån, der kan ændre dit liv og din nuværende finansielle status? Har du brug for et akut eller akut lån til at sætte tingene i det rigtige sted? Vi tilbyder 3% lån gælder nu, email: k.jloans01@gmail.com

  3% let lånetilbud gælder

 • Dexter Jones

  Hej, jeg er hr Dexter Jones, et privat lån långiver, der giver liv tid mulighed lån. Har du brug for et akut lån til at rydde din gæld eller du har brug for en kapital lån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en konsolidering lån eller realkreditlån? Se ikke mere, fordi vi er her for alle dine økonomiske problemer i fortiden. Vi låne midler til enkeltpersoner med behov for finansiel støtte, der har en dårlig kredit eller har behov for penge til at betale regninger, til at investere på forretningsrejse med en sats på 2%. Jeg vil bruge dette medie til at meddele Dem, at vi gør pålidelige og begunstigede bistand og vil være villig til at tilbyde dig et lån. Så kontakt os i dag via e-mail på: (dexterjonesloan@gmail.com)

 • demetrios

  Dear Sir / Fru, Vi tilbyder private, kommercielle og personlige assistent lån til små og mellemstore virksomheder, lån til personlige grunde med meget minimale årlige rente så lav som 3% en tilbagebetaling 1 år til 50 år i varighed i nogen del af verden. Bistå i regionen; 5000; 300.000.000 dollars eller mere alt efter omstændighederne være. Disse lån er godt forsikret for maksimal sikkerhed er vores højeste prioritet

  Vi tilbyder følgende typer af lån:

  * Kommercielle lån.

  * personlige lån.

  * Business lån.

  * Investering Lån.

  * Udvikling Lån.

  * Køb Lån.

  * Byggeri lån.

  * Auto Lån.

  Kontakt os nu via e-mail: fundingcircleworld@gmail.com

  Med venlig hilsen

  Funingworld

  fundingcircleworld@gmail.com

 • demetrios

  Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til at rydde din gæld? Vil du øge din økonomi? Du er en virksomhed person, der ønsker at udvide hans / hendes selskab. Du er hermed bedes kontakte rigtig helt, tillid og effektive långivende selskab kredit lån. Jeg lærte både enkeltpersoner og regeringen for vores høje effektivitet.

  Tjenester omfatter:

  * Personlige lån (Secure og usikrede)

  * Business lån (Secure og usikrede)

  * Home Improvement

  * Inventor Lån

  * Auto Lån

  etc. ..

  Venligst komme tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem gkfinance01@gmail.com

  Med venlig hilsen

  Daniel Demetrios

  gkfinance01@gmail.com

 • Santi Alonso

  JUL LÅN

  Er du en forretningsmand / kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har brug for midler til at starte din egen virksomhed? eller at betale dine regninger eller starte en dejlig forretning? Du har en lav kredit score og har svært ved at skaffe kapital lån af finansielle institutioner og lokale banker eller andre arbejdsvilkår? Alt du skal gøre er kontakt management gennem min e-mail: (FERNANDOCARLOSJUAN@GMAIL.com)

 • Mr Derek Douglas

  Hej,

  Jeg er Henry Wilkerson et privat lån långiver, der giver liv tid mulighed lån. Har du brug for et akut lån til at rydde din gæld eller du har brug for en kapital lån til at forbedre din virksomhed? har du været afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en konsolidering lån eller et realkreditlån? søg ikke mere som vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer en saga blot.

  Vi låne penge ud til personer med behov for finansiel støtte, der har en dårlig kredit eller har behov for penge til at betale regninger, til at investere på erhvervslivet med en sats på 3%. Jeg vil bruge dette medie til at meddele Dem, at vi gør pålidelige og begunstigede bistand og vil være villig til at tilbyde dig et lån. Så email os i dag på: easyloanfirm15@gmail.com

  vi afventer din hurtig reaktion
  med venlig hilsen
  Henry Wilkerson
  easyloanfirm15@gmail.com

  3% tilbyde garanti lån

 • Mr Derek Douglas

  Hej,

  Har du brug for en komfortabel lån til din tilfredshed? Vi tilbyder overkommelige lån på 3% rente til rådighed for lokale og internationale låntagere. Vi er certificeret, troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk og co – betjene. vi giver ud langsigtede lån fra 2 til 50 maksimum år.

  Har du brug for en direkte, nemt og billigt lån til at betale gæld, starte en virksomhed eller for nogle andre grunde? Hvis ja, så kontakt os med din anmodning om et lån.

  Dette tilbud er for alvorlige indstillede mennesker.

  Venligst komme tilbage til os, hvis de er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com

  Vi er certificeret,
  troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk.

  Med venlig hilsen,
  Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com

  3% tilbud Enkle og overkommelige lån https://uploads.disquscdn.com/images/240ce27b5bc4c2c24650a946818461f6691911092ac355b489af4ca99e2c89a0.jpg

 • Har du brug for et hurtigt lån?
  Du blev afvist af dine banker?
  Har du brug for en hurtig forretning, for erhvervslivet?
  Har du brug for et lån til at betale medicinske regninger?
  Har du brug for et realkreditlån til at købe et hus?
  Har du brug for landbrugslån til din gård?
  Har du brug for et auto lån til at købe en bil?
  Du har brug for stort erhvervslån til din virksomhed?
  Email: kreditunion1@gmail.com

 • Mrs. Elizabeth Michael

  Ønsker du et lån til skolepenge, projekter, starte eller udvikle din eksisterende virksomhed? Mrs. Elizabeth Michael Loan Company (EMLC) er kommet til et gøre din drøm gå i opfyldelse. Vi giver lån til privatpersoner eller regeringen og Company på 2% rente på ethvert beløb behov og med fleksibel tilbagebetaling tidsplan. Kontakt Mrs. Elizabeth Michael for jeres lån i dag via e-mail: elizabethmichaelloancompany@gmail.com

Om Skribenten

Mads Øland-Petersen
Chefredaktør på Politikeren.dk - lancerede hjemmesiden d. 27. maj 2015. Politik har i mange år fyldt meget for mig, da jeg simpelthen ikke kan få nok af det. Jeg er 17 år gammel og kommer fra Helsinge i Nordsjælland.