OM SIDEN

Politikeren.dk er hjemmeside for politisk interesserede personer.

Siden henvender sig primært til unge mennesker med en interesse for politik. Alle indlæg, blogindlæg etc. bliver skrevet på en måde, så personer i stort set alle aldre kan følge med.
Logoet er lavet af Thomas Dam Lauritsen - damgraphics.dk.

Presse og omtale: Klik her.


Daglige nyheder
Politikeren.dk leverer daglige nyheder i et sprog, som alle kan forstå. Dermed kan de fleste følge med - uden besvær. Alle artikler, blogindlæg og interviews lægges der en flid i, og udgangspunktet er, at det skal være fejlfrit. Artiklerne på siden opsummerer tit én eller flere begivenheder.

Et sprog som alle kan forstå
Alle artikler på denne side bliver skrevet i et sprog, hvor de fleste kan følge med. Mange andre medier kan have en tilbøjelighed til at skrive sine artikler på et niveau, hvor kun de bedste læsere kan følge med. Det skal være slut - alle skal have en chance for at føle sig opdateret.

Skabe en større interesse for politik
Formålet med Politikeren.dk er at skabe en større interesse for politik blandt den yngre del af befolkningen. Politik kan på mange måder være et komplekst emne at begive sig rundt i, og derfor skal denne hjemmeside være med til at give dig et bedre overblik i det politiske billede.


Kontakt

PBMads Øland-Petersen, ejer og chefredaktør
info@politikeren.dk
+45 20 71 75 22

13770487_10207008747485823_4508144879200525525_nKasper Friis, erhvervs- og økonomiredaktør
kasper.friis@politikeren.dk
+45 26 71 00 78

“Jeg har i mange år interesseret mig for politik. I særdeleshed dansk politik. Alle de ophedede debatter, det store puslespil og de store beslutninger, som hver dag bliver truffet inde på Christiansborg.

Som person er jeg meget nysgerrig, og det er nok en af grundene til min store interesse for politik. I dansk politik sker der hele tiden noget nyt, og det giver mig lyst til at finde ud af, hvad der sker, og hvilken baggrund der ligger bag de mange beslutninger.

Jeg drømmer om at blive journalist, når jeg bliver ældre – specielt inden for politik.

Jeg lancerede denne hjemmeside, da jeg bl.a. altid har haft en stor drøm om at starte noget op alene. Hjemmesider har så mange gode funktioner, som gør, at man rigtig kan udfolde sig og producere et funktionabelt produkt."
 - Chefredaktør, Mads Øland-Petersen

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Modtag ugentlige nyhedsbreve med opsummeringer af den forgangne uge. Det er gratis!
Og husk: Du kan altid framelde dig.